Dec 22, 2023

De 5 Beste Techno Festivals in Nederland voor Oud en Nieuw 2023-2024

Beukend het nieuwe jaar in?

De 5 Beste Techno Festivals in Nederland voor Oud en Nieuw 2023-2024

Terwijl het oude jaar plaatsmaakt voor het nieuwe, viert Nederland de overgang op een manier die de harten van technoliefhebbers sneller doet kloppen. Van meeslepende beats tot opzwepende melodieΓ«n, hier zijn de vijf beste techno festivals in Nederland om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar te verwelkomen met een knal.

+. Rave XXL x Takkenbende

Locatie: Now&Wow Club, Rotterdam

π‘πšπ―πž 𝐗𝐗𝐋 𝐱 π“πšπ€π€πžπ§π›πžπ§ππž nieuwjaarsrave! Blaas alle goede voornemens van tafel, en rave met ons mee tijdens ons grootste indoor festival ooit! Now&Wow Rotterdam is the place to be 6 januari 2024. Grijp je tickets snel, wij verwachten 100% uit te verkopen! Meer info.

1. Awakenings New Year Special

Locatie: Gashouder, Amsterdam

De Awakenings New Year Special in de iconische Gashouder in Amsterdam is een viering die synoniem staat voor techno-excellentie. Met een line-up van internationale en lokale technoartiesten, biedt dit festival een unieke sfeer om het nieuwe jaar te verwelkomen. De industriΓ«le setting van de Gashouder voegt een extra dimensie toe aan de energieke beats die de nacht vullen.

2. Free Your Mind

Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam

Bereid je voor op de grootste technoviering van Oud & Nieuw ter wereld, want de Free Your Mind NYE Special strijkt neer in de Ziggo Dome Amsterdam. Dit wordt een ongeΓ«venaarde nacht waarin de Ziggo Dome tot de nok toe gevuld zal zijn met 12.000 feestgangers die zich overgeven aan een oorstrelende technobeleving. Dit wordt een nieuwjaarsfeest zoals geen ander, een avond vol techno-beats en onvergetelijke herinneringen. Mis deze kans niet om het nieuwe jaar op spectaculaire wijze in te luiden in de Ziggo Dome Amsterdam, samen met duizenden andere techno liefhebbers.

3. NYE Affair Breda

Locatie: Graanbeurs, Breda

Met nieuwjaarsnacht knallen we het nieuwe jaar weer in bij De Graanbeurs Breda. 3 area’s, 3 genres: in de main Techno met o.a. Cynthia Spiering en Ketting (Live), in de Housekamer (Spock) o.a. Jesse Maas & Fedya Hella en op de (hitjes) zolder weer onze vrienden van Hitjesdag DJ Team en diverse andere dj’s!

4. Happy Feelings

Locatie: Amsterdam, Rotterdam, Breda en Groningen

Are you ready?! We kunnen niet achterblijven tijdens Oud & Nieuw en daarom staan wij dit jaar bij de jaarswisseling in Amsterdam! De eerste confetti van 2024 zal de lucht in vliegen! Β Het belooft een te gekke editie te worden waar uiteraard de beste DJ’s je los laten gaan op Disco en House platen .

5. Paradigm Trilogy: NYE

Locatie: Paradigm, Groningen

Nadat we een stukje vooruit hebben gekeken, staan ​​we voor de laatste paar hoofdstukken van dit jaar: de Paradigm Trilogy, bestaande uit PRE-NYE, NYE & NYD! Wij zijn van plan om knallend uit te gaan, dus laten we samen gaan!

‍

‍

π‘πšπ―πž 𝐗𝐗𝐋 𝐱 π“πšπ€π€πžπ§π›πžπ§ππž
nieuwjaarsrave! Blaas alle goede voornemens van tafel, en rave met ons mee tijdens ons grootste indoor festival ooit!